Denne personvernerklæringen handler om hvordan Gründerboost samler inn og bruker personopplysninger om deg.

KONTAKTINFORMASJON

Etablererveiledningen
Kontakt:
 lisbeth@grunderboost.no

Domenet er eiet av Buskerud fylkeskommune.
Kontakt: john-arild.hanssen@bfk.no

Nettsidene knyttet til domenet driftes av NYG Reklame AS
Kontakt: post@nygreklame.no

GOOGLE ANALYTICS

Gründerboost logger trafikken til grunderboost.no anonymt. Denne informasjonen kan på ingen måte spores tilbake til deg som enkeltperson.

grunderboost.no benytter seg av Google Analytics – en webanalysetjeneste levert av Google, Inc. Verktøyet gir oss statistiske rapporter som vi bruker til å analysere og forbedre brukervennligheten på nettstedet vårt.

For å måle bruken av nettstedet samler Google Analytics inn informasjon via informasjonskapsler (cookies). Dette er tekstfiler som lagres i minnet til nettleseren til de som besøker nettstedet. Disse gir oss informasjon om for eksempel hvilken type nettleser du bruker, hvordan du fant nettsiden vår og hvilke undersider du besøkte på grunderboost.no.

Google Analytics samler også inn IP-adressene til brukerne av nettstedet. En IP-adresse er en unik identifikator som blir tildelt hver enkelt enhet som kobles til Internett. Google Analytics må hente denne informasjonen for å kunne skille brukere fra hverandre. Etter innsamlingen anonymiseres IP-adressene slik at besøkende av nettstedet ikke kan spores tilbake til en bestemt maskinvare eller enkeltperson.

Om du ikke ønsker at slik informasjon skal lagres i din nettleser må du selv gå inn i innstillingene i den aktuelle nettleseren og deaktivere denne funksjonaliteten, se linker til veiledninger under. Merk at denne innstillingen kan føre til at enkelte nettsteder ikke fungerer optimalt.

Veiledning for Google Chrome
Veiledning for Firefox
Veiledning for Safari
Veiledning for Internet Explorer

REGISTRERINGSSKJEMA

Ved å fylle ut registreringsskjemaet samtykker du i at Gründerboost benytter opplysningene du gir fra deg til å:

  • Registrerer deg i eget register for videre oppfølging og statistikk.
  • Kontakte deg for avtaler og videre veiledning.
  • Sende deg Nyhetsbrev
  • Gi deg informasjon om møter og arrangementer
  • Videreformidling av generell informasjon som alder, kjønn og bransje er anonymt og utelukkende til bruk i statistikkformål.

Det er frivillig å fylle ut dette skjemaet, men vi er avhengig av opplysningene for å ha muligheten til å bistå deg med våre tjenester. Dine opplysninger lagres i våre arkiver. Du kan til enhver tid kreve innsyn i innsamlede data om deg, og du kan også kreve dataene slettet eller rettet. Dette gjøres ved å kontakte
lisbeth@grunderboost.no

Samtykket du gir ved å fylle ut dette skjemaet kan du når som helst trekke tilbake, og kreve alle innsamlede data om deg fjernet fra våre registre.

Kopirett © 2024 | Gründerboost