Aktuelt

Kurs 2023 – påmelding åpnet

Kurs i 2023 Nå har vi lagt ut flere kurs er lagt ut på nettsiden vår og vi er klare for å være kunnskapsarena og møteplass for dere. Har du spennende planer for 2023? Om du er i etableringsfasen eller kommet lenger med din bedrift, har vil flere tilbud for deg. Ta en titt på kursoversikten, og tips oss gjerne om det er noe du synes vi burde holde kurs i.

Snart 6 år med masse dufter og hyggelige bekjentskaper for Vidar

Fra soya- til rapsvoks. "Vi i Lierdalen Lysstøperi ønsker å bidra til en grønnere hverdag i et ledd mange ikke tenker over som miljøskadelig. Derfor støper vi alle våre lys i bærekraftig rapsvoks. I november 2019 tok vi beslutningen om å gå over fra soyavoks til rapsvoks som base for våre lys. Vi har med dette fjernet oss fra soyavoksen og dette har med vårt klare miljøfokus å gjøre.»

Anna NovaLova fra hobbyfotograf til gründer.

På vei mot drømmen med 4 barn. Anna har alltid hatt interesse for film og foto. Hun kom til Norge i 2010, er gift og bor på Konnerud med mann og fire barn. Hun startet med et lite fotostudio i kjelleren i boligen med barne- og familiefotografering. Målet har hele tiden vært å ha et stort studio i Drammen.

Boken som får virkeligheten til å fange lesere

Jeg møter Aase Marie Dahle på en cafe i Drammen en høstdag i november. Mye har skjedd siden vi sist møttes. Forrige gang vi intervjuet Aase Marie var i april 2019. Nå har hun skrevet bok og planlegger boksigneringer.

Temakopper

På Gründeruka får du både påfyll og bygger nettverket. Her vil du møte andre gründere, i tillegg til potensielle samarbeidspartnere, investorer og kunder! Merk: Alle arrangementer er GRATIS, men påmelding kreves pr arrangement for å sikre deg plass.

Gründeruka 2022

På Gründeruka får du både påfyll og bygger nettverket. Her vil du møte andre gründere, i tillegg til potensielle samarbeidspartnere, investorer og kunder! Merk: Alle arrangementer er GRATIS, men påmelding kreves pr arrangement for å sikre deg plass.

TRYGGERE SYKKELRITT

Når det arrangeres sykkelritt er mye som kan skje. Markus Lærum som selv var en aktiv syklist så et behov for å gjøre sykkelritt tryggere for utøvere og i 2016 så firmaet «Safe Cyciling AS» dagens lys.

Tiltrekker og bistår internasjonale tv- og filmproduksjonen i Norge

Rodrigo Braz Vieira skaffer det som trengs for at filmproduksjoner skal kunne gjennomføres på en sømløs måte.

Thea skjøtter tekstilarven

Midt i hjertet av «Spinderitunet», i et hyggelig lokale finner jeg Thea, innehaver av bedriften Hot Nok.

Bedriftskonsulenten Dag Lindseth Andersen

Etter mange år som leder - i blant annet Strømsgodset, Eltek og ABB - har Dag bygget opp mye erfaring som forretningsutvikler. Han har dybdekompetanse i strategiprosesser, prosjektledelse, økonomistyring og HR, og i forskjellige lederroller. I dag er han i startfasen med sin egen bedrift, som konsulent, og skal hjelpe virksomheter med utfordringer eller som ønsker å se forbedringer.

Nettavis med brukermedvirket innhold

Lyst til å publisere tekst og bilder om din gründerbedrift…
Kopirett © 2023 | Gründerboost