Aktuelt

Fra negativt selvsnakk til å lykkes med jeansdrømmen

Det ble ingen enkel start for gründeren. Hun forstod raskt at for å bli sterk nok til å stå støtt som bedriftseier, så måtte hun bruke tid på å rydde opp i seg selv. Usikkerhet og negativt selvsnakk måtte vike for trygghet og omtanke også for seg selv.

Gründertips: Hvordan velge navn?

Gründertips: Hvordan velge navn? Endelig skal du starte din egen bedrift! Men hva skal bedriften hete?

Vi satt med noe i hendene som var så bra at det måtte deles

Valt vani AS drives av Anne–Line og Gry som er barndomsvenninner. Allerede på videregående skole fant de hverandre og har siden holdt sammen.

Til glede for store og små – sett sammen ord og tegn med Kartamå

Til glede for store og små – sett sammen ord og tegn med Kartamå. Ofte får gründere sine ideer når de står overfor utfordringer i eget liv som de må finne løsninger på. Slik er det også med historien bak firmaet, A Joyful Child AS.

Gründertips: Ansatte og arbeidsforhold

I mange gründerbedrifter (som er organisert som AS) er eieren også den eneste ansatte I en slik situasjon får faktisk du som eier forpliktelser overfor deg selv som ansatt. Hva må du tenke på da?

Vi har mye glede sammen

«Vi er et godt tospann i arbeidshverdagen, med Jon som svært viktig ressurs både for oss og kundene våre», sier Line Torgersen i Proptimize AS, når jeg møter henne og Christian Mikkelsen for et intervju. Line og Christian møttes for første gang i 2006, den gang hadde de kontor ved siden av hverandre, hun arbeidet som næringsmegler, han som eiendomssjef.  For ca 4 år siden møttes de igjen, da på samme arbeidsplass og jobbet side om side.

Den internasjonale Gründeruka 2023

Årets tema er NETTVERK = BUSINESS Nettverk og nettverksbygging er viktig i alle relasjoner. Nettverk er spesielt viktig for business fordi det muliggjør kommunikasjon, samarbeid og tilgang til ressurser som kan bidra til økt effektivitet, muligheter for vekst og forbedret konkurranseevne. Vi er stolt av å kunne presentere disse arrangementene og vi kunne ikke klart det uten våre samarbeidspartnere

En Lidenskapelig Gründer i Hjertet av Blockchain Revolusjonen

En Lidenskapelig Gründer i Hjertet av Blockchain Revolusjonen «Jeg ville ikke hatt det på noen annen måte. Som en smart kontraktsutvikler slår hjertet mitt synkronisert med rytmen til blockchain. Jeg er ikke bare en deltaker, men en skaper i hjertet av en teknologisk revolusjon. Dette er ikke bare min jobb; Det er min lidenskap, liv og religion»

Gründertips: Pensjon og forsikring

Hva er merverdiavgift/mva? Og hvordan skal du forholde deg til dette? Vi gir deg en rask innføring og nyttige linker der du kan lære mer

Line

Livet blir kjedelig hvis du ikke tør å prøve noe nytt! «Jeg har alltid hatt en drøm om å starte opp for meg selv, og nå fikk jeg muligheten» forteller Line da vi møter henne for et intervju.  Men la oss ta et lite tilbakeblikk og veien frem til i dag, for dette er ei dame med visjoner, mot og drivkraft.

Gründertips: Registrering av foretaket

Hva er merverdiavgift/mva? Og hvordan skal du forholde deg til dette? Vi gir deg en rask innføring og nyttige linker der du kan lære mer

Trendstylisten Else

«Klær skaper folk», sies det. Det er i hvert fall sikkert at klær er med på å gi et inntrykk. Den som kan mye om dette er stylisten Else Halvorsen som driver firmaet Trendstylisten. «Min visjon er å bygge selvtillit hos kunden»
Kopirett © 2024 | Gründerboost