Aktuelt

Besøk oss på Innsikt 2023

Gründerboost og Drammen Works har stand på innsikt og vi har invitert med oss ulike gründere. Besøk oss på stand og spør både oss og gründerne om gode tips og råd. Vi har stand ved Speakers Corner og det vil være aktiviteter gjennom dagen. Innsikt 2023 er bedriftsutstillinger hvor bedrifter flytter sin virksomhet til Innsiktsteltet, som fyller Øvre Bragernes torg onsdag 7. juni. 

Mari gir deg skreddersydde opplevelser med hester og andre dyr

Intervju med Mari Marki Norheim – Utelykke Hesteopplevelser. Etter at jeg jobbet et år på Langedrag med alle husdyrene der, oppdaget jeg hvor spennende og meningsfylt det er å jobbe med relasjonen mellom mennesker og dyr.

Gründertips: Skattemelding

Fristen for å levere skattemeldingen for næringsdrivende er 31. mai hvert år. Visste du at det er forskjell på å levere skattemelding for et enkeltpersonforetak og et selskap. Les mer om skattemeldingen og finn ut hva du må gjøre.

Gründertips: Hvordan ta betalt og tjene penger

Gründer med orden på økonomien? Her deler vi 8 hovedpunkter for økonomi i etableringsfasen.

Gründertips: Skap orden i økonomien

Gründer med orden på økonomien? Her deler vi 8 hovedpunkter for økonomi i etableringsfasen.

Startup som skal revolusjonere en industri som styres av giganter.

Målet til GroGro er å kunne tilby barn nydelig mat, full av næring, for å hjelpe dem å vokse og gro, - uten å frarøve dem matglede og en mangfoldig smaksutvikling. God mat. Et trygt alternativ. Det er noe vi mener alle barn fortjener.

Gründertips: Nyttig å vite om mva

Hva er merverdiavgift/mva? Og hvordan skal du forholde deg til dette? Vi gir deg en rask innføring og nyttige linker der du kan lære mer

Jasmin kvinnenettverk gjør kvinnene fra bidragsmottakere til bidragsytere.

Ana Maria startet i 2017 og den gangen var 4 kvinner involvert. Jasmin Kvinnenettverk har vokst fort og i dag er de over 430 medlemmer/ deltakere/ frivillige og er i dag en profesjonell aktør innen sosialtentreprenørskap.

Nytt pilotprosjekt: Oppstartskurs for innvandrere

Vi er stolte av å kunne lansere et nytt oppstartskurs skreddersydd for innvandrere som ønsker å starte eller som nylig har startet firma. Det blir tre kurs våren 2023, med 8 til 10 deltakere. Kurset gjennomføres på norsk, det vil være hjemmeoppgaver mellom kursene og man må kunne delta på alle tre kursdagene.

Hvorfor være stor når man er lykkelig som liten? spør Jannicke

Hvorfor være stor, når man kan være lykkelig som liten? Jannicke har hele tiden ønsket å være en liten bedrift, med færre oppdragsgivere enn å skulle ansette folk. Hun er i dag opptatt av å finne den «riktige kunden» frem for å ha «alle» som kunder. De siste 2 årene har bedriften hatt stor suksess.

Snart 6 år med masse dufter og hyggelige bekjentskaper for Vidar

Fra soya- til rapsvoks. "Vi i Lierdalen Lysstøperi ønsker å bidra til en grønnere hverdag i et ledd mange ikke tenker over som miljøskadelig. Derfor støper vi alle våre lys i bærekraftig rapsvoks. I november 2019 tok vi beslutningen om å gå over fra soyavoks til rapsvoks som base for våre lys. Vi har med dette fjernet oss fra soyavoksen og dette har med vårt klare miljøfokus å gjøre.»

Anna NovaLova fra hobbyfotograf til gründer.

På vei mot drømmen med 4 barn. Anna har alltid hatt interesse for film og foto. Hun kom til Norge i 2010, er gift og bor på Konnerud med mann og fire barn. Hun startet med et lite fotostudio i kjelleren i boligen med barne- og familiefotografering. Målet har hele tiden vært å ha et stort studio i Drammen.
Kopirett © 2023 | Gründerboost