Aktuelt

Gründere imponerer!

Vi i Gründerboost og Drammen Works sto sammen med 5 gründerne på Innsikt 2024 under næringlivsmessen den 5. juni på Bragernes torg. Vi ønsket å løfte frem noen av oppstarts-bedriftene til næringslivet og folk i Drammen.

Gründere på Innsikt 2024

Vi tar med oss 5 spennende oppstartsbedrifter på Innsikt 2024 Vi…

Grundere som spiller på flere strenger

Det var ungdomstid, det var kameratskap og en genuin interesse for musikk og det var band. Slik er starten på denne historien. Så gikk tiden, de ble yrkesaktive, den ene arbeidet som snekker og den andre som lærer, men musikkinteressen var fortsatt sterk. I

Finn din kompetanse – bruk den til å skape engasjement til det du virkelig brenner for

Jeg møter Anastasiia på en kafe i Drammen for å høre hennes gründerhistorie. Anastasiia er opprinnelig fra Bakhmut, Øst-Ukraina og utdannet jurist. Etter hvert ønsket hun å arbeide mer kreativt og frem til 2022 arbeidet hun som prosjektleder i et digitalbyrå med ansvar for mange ansatte.

Gründertips: Hvordan ta betalt og tjene penger?

Gründertips: Hvordan velge navn? Endelig skal du starte din egen bedrift! Men hva skal bedriften hete?

tAPMEHOME – den nye globale standarden for lost & found

Har du noen gang tenkt tanken «det hadde vært fint om det fantes en enkel og sikker løsning for å få tilbake ting andre finner og du mister uten å måtte involvere hele “verden” i prosessen»? Den løsningen mener Carl-Fredrik Grünert, eier og gründer av firmaet tAPMEHOME AS å sitte på

Innspillsmøte med næringsminister Vestre

Vil du bidra til at Norge blir nr. 1 i verden på å starte og drive bedrift? Nå har du sjansen! Næringsminister Jan Christian Vestre har varslet at det kommer en stortingsmelding om gründere og oppstartsbedrifter før sommeren.

Gründertips: Hvilke forsikringer trenger jeg?

Gründertips: Hvordan velge navn? Endelig skal du starte din egen bedrift! Men hva skal bedriften hete?

Fra negativt selvsnakk til å lykkes med jeansdrømmen

Det ble ingen enkel start for gründeren. Hun forstod raskt at for å bli sterk nok til å stå støtt som bedriftseier, så måtte hun bruke tid på å rydde opp i seg selv. Usikkerhet og negativt selvsnakk måtte vike for trygghet og omtanke også for seg selv.

Gründertips: Hvordan velge navn?

Gründertips: Hvordan velge navn? Endelig skal du starte din egen bedrift! Men hva skal bedriften hete?

Vi satt med noe i hendene som var så bra at det måtte deles

Valt vani AS drives av Anne–Line og Gry som er barndomsvenninner. Allerede på videregående skole fant de hverandre og har siden holdt sammen.

Til glede for store og små – sett sammen ord og tegn med Kartamå

Til glede for store og små – sett sammen ord og tegn med Kartamå. Ofte får gründere sine ideer når de står overfor utfordringer i eget liv som de må finne løsninger på. Slik er det også med historien bak firmaet, A Joyful Child AS.
Kopirett © 2024 | Gründerboost