Aktuelt

Gründertips: Skap orden i økonomien

Gründer med orden på økonomien? Her deler vi 8 hovedpunkter for økonomi i etableringsfasen.

Startup som skal revolusjonere en industri som styres av giganter.

Målet til GroGro er å kunne tilby barn nydelig mat, full av næring, for å hjelpe dem å vokse og gro, - uten å frarøve dem matglede og en mangfoldig smaksutvikling. God mat. Et trygt alternativ. Det er noe vi mener alle barn fortjener.

Jasmin kvinnenettverk gjør kvinnene fra bidragsmottakere til bidragsytere.

Ana Maria startet i 2017 og den gangen var 4 kvinner involvert. Jasmin Kvinnenettverk har vokst fort og i dag er de over 430 medlemmer/ deltakere/ frivillige og er i dag en profesjonell aktør innen sosialtentreprenørskap.

Nytt pilotprosjekt: Oppstartskurs for innvandrere

Vi er stolte av å kunne lansere et nytt oppstartskurs skreddersydd for innvandrere som ønsker å starte eller som nylig har startet firma. Det blir tre kurs våren 2023, med 8 til 10 deltakere. Kurset gjennomføres på norsk, det vil være hjemmeoppgaver mellom kursene og man må kunne delta på alle tre kursdagene.

Hvorfor være stor når man er lykkelig som liten? spør Jannicke

Hvorfor være stor, når man kan være lykkelig som liten? Jannicke har hele tiden ønsket å være en liten bedrift, med færre oppdragsgivere enn å skulle ansette folk. Hun er i dag opptatt av å finne den «riktige kunden» frem for å ha «alle» som kunder. De siste 2 årene har bedriften hatt stor suksess.

Snart 6 år med masse dufter og hyggelige bekjentskaper for Vidar

Fra soya- til rapsvoks. "Vi i Lierdalen Lysstøperi ønsker å bidra til en grønnere hverdag i et ledd mange ikke tenker over som miljøskadelig. Derfor støper vi alle våre lys i bærekraftig rapsvoks. I november 2019 tok vi beslutningen om å gå over fra soyavoks til rapsvoks som base for våre lys. Vi har med dette fjernet oss fra soyavoksen og dette har med vårt klare miljøfokus å gjøre.»

Anna NovaLova fra hobbyfotograf til gründer.

På vei mot drømmen med 4 barn. Anna har alltid hatt interesse for film og foto. Hun kom til Norge i 2010, er gift og bor på Konnerud med mann og fire barn. Hun startet med et lite fotostudio i kjelleren i boligen med barne- og familiefotografering. Målet har hele tiden vært å ha et stort studio i Drammen.

Boken som får virkeligheten til å fange lesere

Jeg møter Aase Marie Dahle på en cafe i Drammen en høstdag i november. Mye har skjedd siden vi sist møttes. Forrige gang vi intervjuet Aase Marie var i april 2019. Nå har hun skrevet bok og planlegger boksigneringer.

Temakopper

På Gründeruka får du både påfyll og bygger nettverket. Her vil du møte andre gründere, i tillegg til potensielle samarbeidspartnere, investorer og kunder! Merk: Alle arrangementer er GRATIS, men påmelding kreves pr arrangement for å sikre deg plass.

Gründeruka 2022

På Gründeruka får du både påfyll og bygger nettverket. Her vil du møte andre gründere, i tillegg til potensielle samarbeidspartnere, investorer og kunder! Merk: Alle arrangementer er GRATIS, men påmelding kreves pr arrangement for å sikre deg plass.

TRYGGERE SYKKELRITT

Når det arrangeres sykkelritt er mye som kan skje. Markus Lærum som selv var en aktiv syklist så et behov for å gjøre sykkelritt tryggere for utøvere og i 2016 så firmaet «Safe Cyciling AS» dagens lys.
Kopirett © 2023 | Gründerboost