Aktuelt

Gründertips: Partnerskap og roller

Hva er merverdiavgift/mva? Og hvordan skal du forholde deg til dette? Vi gir deg en rask innføring og nyttige linker der du kan lære mer

Gründertips: Finn dine leverandører

Hva er merverdiavgift/mva? Og hvordan skal du forholde deg til dette? Vi gir deg en rask innføring og nyttige linker der du kan lære mer

Gründertips: Registrere arbeidstakere

Alle arbeidsgivere plikter som hovedregel å være registrert som arbeidsgiver i Arbeidsgiver- og arbeidstakerregisteret (Aa-registeret) hos NAV Registerforvaltning. Fremgangsmåten for å bli registrert som arbeidsgiver avhenger av om foretaket har et virksomhetsnummer eller ikke.

Møt Drammens egen sangstjerne Cecilie Schilling

Cecilie Schilling har alltid vært opptatt av sang og formidling. Hun hadde oppdrag allerede fra 12 års alder.

Gründertips: Markedsføring

Noe av det første du må gjøre i din nye virksomhet er å sørge for at potensielle kunder vet at du finnes. Og du må finne og forstå din målgruppe.

Besøk oss på Innsikt 2023

Gründerboost og Drammen Works har stand på innsikt og vi har invitert med oss ulike gründere. Besøk oss på stand og spør både oss og gründerne om gode tips og råd. Vi har stand ved Speakers Corner og det vil være aktiviteter gjennom dagen. Innsikt 2023 er bedriftsutstillinger hvor bedrifter flytter sin virksomhet til Innsiktsteltet, som fyller Øvre Bragernes torg onsdag 7. juni. 

Mari gir deg skreddersydde opplevelser med hester og andre dyr

Intervju med Mari Marki Norheim – Utelykke Hesteopplevelser. Etter at jeg jobbet et år på Langedrag med alle husdyrene der, oppdaget jeg hvor spennende og meningsfylt det er å jobbe med relasjonen mellom mennesker og dyr.

Gründertips: Skattemelding

Fristen for å levere skattemeldingen for næringsdrivende er 31. mai hvert år. Visste du at det er forskjell på å levere skattemelding for et enkeltpersonforetak og et selskap. Les mer om skattemeldingen og finn ut hva du må gjøre.

Gründertips: Hvordan ta betalt og tjene penger

Gründer med orden på økonomien? Her deler vi 8 hovedpunkter for økonomi i etableringsfasen.

Gründertips: Skap orden i økonomien

Gründer med orden på økonomien? Her deler vi 8 hovedpunkter for økonomi i etableringsfasen.

Startup som skal revolusjonere en industri som styres av giganter.

Målet til GroGro er å kunne tilby barn nydelig mat, full av næring, for å hjelpe dem å vokse og gro, - uten å frarøve dem matglede og en mangfoldig smaksutvikling. God mat. Et trygt alternativ. Det er noe vi mener alle barn fortjener.

Jasmin kvinnenettverk gjør kvinnene fra bidragsmottakere til bidragsytere.

Ana Maria startet i 2017 og den gangen var 4 kvinner involvert. Jasmin Kvinnenettverk har vokst fort og i dag er de over 430 medlemmer/ deltakere/ frivillige og er i dag en profesjonell aktør innen sosialtentreprenørskap.
Kopirett © 2024 | Gründerboost