Rachel Hamre bruker hund til å finne veggedyr, rotter og mus

Med en forkjærlighet for hunder og et behov for en mer fleksibel hverdag, skapte Rachel Hamre sin egen virksomhet

– Jeg har alltid vært glad i hunder og har hatt hund i snart 20 år. For noen år siden begynte kroppen å krangle litt og jeg har ikke kunnet jobbe fullt. Det var midt oppi dette når jeg måtte finne ut hva jeg ville at jeg oppdaget at noen brukte hund til å finne skadedyr.

Dette med hund og skadedyr er ganske nytt, så det ble endel prøving og feiling for Rachel og hunden i starten. Dette var jo nytt for dem begge og læringskurven ble bratt. Hun startet med godkjenning for hund mot veggdyr, men noen måneder senere kom Korona og satte en stopper for oppdrag, da veggdyr ofte henger sammen med at folk reiser.

Men Rachel så igjen nye muligheter, og har nå godkjent hunden på rotter, mus og bol, som er en mer stabil plage for folk. Når verden åpner opp igjen håper hun å få jobbe på steder der det er naturlig behov for hennes tjenester, som på hotell, campingplasser og andre overnattingsplasser. I tillegg vil hun kunne bistå med å sjekke bagasje for privatpersoner, slik at de ikke tar med seg veggdyr hjem.

Jeg har måttet lage alt selv, som godkjenningsprogram og slike ting. Det tok noen år, men til slutt satt jeg med min helt egne godkjente skadedyrhund.


Etableringskurs og nettverk

Jeg har vært på mange forskjellige kurs, blant annet skatt og moms, Instagram og markedsføringskurs. Jeg kunne lite om det å drive firma så det meste har vært veldig nyttig.


Her kan du lese mer om virksomheten til Rachel:

Sniffer Skadedyrsøk: www.sniffersok.no

Følg dem på Instagram: www.instagram.com/sniffer_skadedyrsok/

20.12.2021

Kopirett © 2022 | Gründerboost