Reiseopplevelser fra hesteryggen

Drømmer du om å oppleve verden på en ny måte? Elisabeth tilbyr unike reiseopplevelser fra hesteryggen!

– Jeg har lenge hatt lyst til å kombinere min erfaring som reisekonsulent med hesteinteressen, og nå har jeg tatt steget, sier Elisabeth Kaasa hos Rideferier entusiastisk.

Elisabeth har reist mye over hele verden, både som turist og turguide på hesteryggen. I tillegg har hun utdanning innen hestefaget fra England. -Å oppleve et nytt sted fra hesteryggen gir unike minner for livet. Det kan være dagsturer, ekspedisjoner med overnatting eller kombinasjon trenings camp og tur.

Spennende reisemål over hele verden

– Jeg startet med turer i Europa – Portugal, Italia, Kroatia, Spania. Nå har jeg utvidet til India og Karibien, og det siste tilskuddet jeg jobber med nå er et opplegg i Sør-Afrika og Botswana.

– Den største utfordringen er å finne gode samarbeidspartnere. Verdisettet hos leverandørene og samarbeidspartnerne mine er viktig, det er en forutsetning med etisk dyrehold.

Kjente Etablererveiledningen fra før

Elisabeth har tidligere erfaring fra oppstartsfirma og kjente godt til Etablererveiledningen og alle kurstilbudene. -Da jeg skulle starte for meg selv var det naturlig å kontakte Etablererveiledningen for en-til-en veiledning. De stilte spørsmål, pushet meg til å tenke igjennom ting som kanskje ikke er de gøyeste, men desto viktigere.

– Oppstartsprosessen kan bli overveldende, og det er gull å ha noen som kan kvalitetssjekke ideen din og hjelpe deg med å legge en plan for å gå videre fra idéfasen.

Knyttet kontakter på Næringslivets Dag

– Jeg fikk også ha stand sammen med Etablererveiledningen på Næringslivets Dag. Det overrasket meg hvor mange nyttige kontakter jeg fikk, den standen ga meg veldig mye.

– Et godt nettverk er viktig. Jeg har også knyttet mange nye kontakter innen ulike bransjer blant deltakerne på Etablererveiledningens arrangementer. Vi deler erfaringer og hjelper hverandre.

Oppfordringen fra Elisabeth er klar: -Om du går med en gründerdrøm som ikke slipper taket, book et møte hos Etablererveiledningen så hjelper de deg med å vurdere idèen din og om den er liv laga eller ikke.

Her kan du lese mer om Rideferier:
www.rideferier.no

Tekst: Kristine Tande De Lemos

Kopirett © 2022 | Gründerboost