StartUpp – Årets idékonkurranse i Drammensregionen

HAR DU EN GOD IDÉ? Sitter du på en knallbra idè eller et nytt konsept? Dette kan være innen alt fra lokalmat og opplevelser til design og industri.

Her er det virkelig gode muligheter for deg som gründer å lære hvordan presentere din idé, om det så er på et tidlig stadium!

Deltakelse er helt uten kostnad. Her skal vi hjelpe og motivere de som har de gode idéene. Du vil delta i workshop med erfarne coacher, lære presentasjonsteknikk og hvordan pitche en idé – før du skal få testet det ut i virkeligheten. I tillegg får du mulighet til å vinne attraktive premier i både den lokale finalen og i fylkesfinalen.

Påmelding innen 1. oktober – MELD DEG PÅ HER

WORKSHOP
Workshop på Næringslivets dag, 10. oktober kl 9-13 på Union Scene – Multisal 1, Drammen.

Det er lav terskel for å være med, og plass til maks 15 deltagere. Her får du god hjelp av erfarne veiledere og inspiratorer med bred erfaring, samt coaching i hvordan du skal pitche prosjektet ditt på en best mulig måte. Disse kommer:

Treningen du får i hvordan du kan formidle ideen din, er en unik hjelp til deg for å nå frem i kommunikasjonen til f.eks. potensielle kunder, banken, investorer, samarbeidspartnere, leverandøren eller andre.

KONKURRANSE
Intern konkurranse 17. oktober kl. 9-12 hos DNB Drammen.  Du som har deltatt på workshop vil nå gå videre til en intern konkurranse og pitche foran en jury. Presentasjonen må være på maks fem minutter. Her er det viktig å få frem hvorfor din idé skal vinne! Juryen kommer til å plukke ut fem kandidater som går videre til delfinalen i Drammen.

DELFINALE – DRAMMEN
Delfinale 30. oktober på Gründerhuset, Nedre Storgate 37, Drammen. kl. 17.00-19.30

De 5 kandidatene fra konkurransen skal nå presentere prosjektene sine for en jury og for publikum! Dette er et åpent arrangement hvor alle kan komme. Du må gjerne invitere heia- gjengen din i form av venner og bekjente. Her kommer du til å treffe potensielle kunder, samarbeidspartnere og investorer. Det er premier til de tre toppkandidatene:

  1. PREMIE – verdi av 5 000,-
  2. PREMIE – verdi av 2 000,-
  3. PREMIE – verdi av 1 000,-

FYLKESFINALE – GRÜNDERUKA DRAMMEN
Samtlige regioner i Buskerud arrangerer StartUpp. Vinneren av delfinalene i Drammensregionen blir med til finalen for Buskerud 13. november, under Gründeruka i Drammen. Vinnerne fra delfinalen skal her presentere prosjektene sine for en jury, som også er de som bestemmer hvem som gjør det best. Her kommer du til å treffe potensielle kunder, samarbeidspartnere og investorer. Kanskje dette er den siste dytten du trenger for å nå ut i verden?

ETTER Å HA VÆRT MED EN TUR I DENNE RAKETTEN HÅPER VI DU VIL VÆRE BEDRE FORBEREDT, OG KLAR TIL Å GÅ UT I MARKEDET.

 
Kopirett © 2023 | Gründerboost