Vi utvider teamet og Veronica Opstad kommer inn via Næringsforeningen i Drammensregionen,
som drifter Gründerboost på vegne av Drammen, Lier og Øvre Eiker.

Det blir spennende å få inn Veronica sin kompetanse på sosiale medier, websider og arrangementer inn i Gründerboost.
Hun har tidligere jobbet på Papirbredden Innovasjon og i regionens private næringsliv. Hun kommer nå fra Vestre Viken hvor hun har vært konsulent.
Med hennes nysgjerrighet, hennes kreative utdannelse og allsidige bakgrunn, så gleder hun seg til å  jobbe for Gründerboost.
Veronica  ønsker å være en videreformidler av spennende arrangementer, nye og gamle grundere og dele noe av hverdagen vår.

Veronica kommer fra Lørenskog, og flyttet til Drammen i 2002 med en ett-års plan.
Det ble til en 3-års plan da hun begynte på bachelor i Visuell Kommunikasjon i 2004.
Og nå, 20 år senere er hun etablert med mann og barn på Konnerud, og er selvutnevnt drammenser.

Og så er vi nå på instagram!
Veronica har allerede laget en side til Gründerboost, så ønsk henne velkommen ved å legge oss til på på instagram: grunderboost1.

Aktuelt

Anna NovaLova fra hobbyfotograf til gründer.

På vei mot drømmen med 4 barn. Anna har alltid hatt interesse for film og foto. Hun kom til Norge i 2010, er gift og bor på Konnerud med mann og fire barn. Hun startet med et lite fotostudio i kjelleren i boligen med barne- og familiefotografering. Målet har hele tiden vært å ha et stort studio i Drammen.

Boken som får virkeligheten til å fange lesere

Jeg møter Aase Marie Dahle på en cafe i Drammen en høstdag i november. Mye har skjedd siden vi sist møttes. Forrige gang vi intervjuet Aase Marie var i april 2019. Nå har hun skrevet bok og planlegger boksigneringer.

Temakopper

På Gründeruka får du både påfyll og bygger nettverket. Her vil du møte andre gründere, i tillegg til potensielle samarbeidspartnere, investorer og kunder! Merk: Alle arrangementer er GRATIS, men påmelding kreves pr arrangement for å sikre deg plass.
Kopirett © 2022 | Gründerboost