Vi utvider teamet og Veronica Opstad kommer inn via Næringsforeningen i Drammensregionen,
som drifter Gründerboost på vegne av Drammen, Lier og Øvre Eiker.

Det blir spennende å få inn Veronica sin kompetanse på sosiale medier, websider og arrangementer inn i Gründerboost.
Hun har tidligere jobbet på Papirbredden Innovasjon og i regionens private næringsliv. Hun kommer nå fra Vestre Viken hvor hun har vært konsulent.
Med hennes nysgjerrighet, hennes kreative utdannelse og allsidige bakgrunn, så gleder hun seg til å  jobbe for Gründerboost.
Veronica  ønsker å være en videreformidler av spennende arrangementer, nye og gamle grundere og dele noe av hverdagen vår.

Veronica kommer fra Lørenskog, og flyttet til Drammen i 2002 med en ett-års plan.
Det ble til en 3-års plan da hun begynte på bachelor i Visuell Kommunikasjon i 2004.
Og nå, 20 år senere er hun etablert med mann og barn på Konnerud, og er selvutnevnt drammenser.

Og så er vi nå på instagram!
Veronica har allerede laget en side til Gründerboost, så ønsk henne velkommen ved å legge oss til på på instagram: grunderboost1.

Aktuelt

Gründertips: Ansatte og arbeidsforhold

I mange gründerbedrifter (som er organisert som AS) er eieren også den eneste ansatte I en slik situasjon får faktisk du som eier forpliktelser overfor deg selv som ansatt. Hva må du tenke på da?

Vi har mye glede sammen

«Vi er et godt tospann i arbeidshverdagen, med Jon som svært viktig ressurs både for oss og kundene våre», sier Line Torgersen i Proptimize AS, når jeg møter henne og Christian Mikkelsen for et intervju. Line og Christian møttes for første gang i 2006, den gang hadde de kontor ved siden av hverandre, hun arbeidet som næringsmegler, han som eiendomssjef.  For ca 4 år siden møttes de igjen, da på samme arbeidsplass og jobbet side om side.

Den internasjonale Gründeruka 2023

Årets tema er NETTVERK = BUSINESS Nettverk og nettverksbygging er viktig i alle relasjoner. Nettverk er spesielt viktig for business fordi det muliggjør kommunikasjon, samarbeid og tilgang til ressurser som kan bidra til økt effektivitet, muligheter for vekst og forbedret konkurranseevne. Vi er stolt av å kunne presentere disse arrangementene og vi kunne ikke klart det uten våre samarbeidspartnere
Kopirett © 2023 | Gründerboost