Styrkefabrikken kommer videre til finalen i Drammen!

Styrkefabrikken til Siw Iren Nyborg vant delfinalen, og er med videre til den store finalen for hele «gamle Buskerud»!

Delfinalen StartUpp 2020 for Drammensregionen ble gjennomført tirsdag 3. november. På grunn av Covid-19 og smittevern, ble det et lukket arrangementet. Hele seansen ble filmet og deles på sosiale medier og nettsider i etterkant. Det var 8 dyktige og godt forberede deltakere med et bredt spekter av ideer deltok i delfinalen.

Start UPP er en pitche-konkurranse hvor gründere får mulighet til å presentere ideen sin for et dommerpanel. Start UPP har deltakere fra hele gamle Buskerud, og har delfinaler i Hallingdal, Midt-Buskerud, Kongsberg/Numedal, Ringerike og Drammen. 5 deltakere kommer til den store finalen. Hovedsponsorer for Start UPP 2020 er DNB, Skue Sparebank, Sparebank 1 og Viken Fylkeskommune. I tillegg til dette er det lokale sponsorer hos alle delfinalene.

Styrkefabrikken (1. plass)

Alt for mange mennesker lever med sår og skader etter en ødelagt barndom eller andre vonde opplevelser i livet. Dette har store konsekvenser for disse menneskene, men også for samfunnet generelt. Alt for mange faller inn i dystre statistikker, og jeg mener vi må gjøre mer for disse menneskene. Vi trenger et lavterskeltilbud hvor mennesker blir sett på som et helt menneske og ikke bare tilbys behandling etter diagnoser eller symptomer. Vi trenger et sted hvor de møter dedikerte trenere og terapeuter, som kan hjelpe folk til å hente frem sine egne ressurser og gjenvinne styrke.
Styrkefabrikken skal bli et ressurssenter. Der skal vi gjennomføre kurs, trening, undervisning og psykoedukasjon. Vi skal også gi veiledning og samforståelse til brukere, pårørende, helse- og omsorgspersonell, bedrifter og undervisningsinstitusjoner.

«Styrkefabrikken burde vært der for min mor da jeg var liten og den burde vært der for meg, da jeg ble voksen. La oss sørge for at den er der for de neste generasjonen».

Mamma – din walk-in garderobe (2. plass)

Bernadette Joy Villoria: Med den kontinuerlige veksten i svangerskapet må gravide kjøpe større klær og det kan være dyrt i den store sammenhengen. Hvorfor eie når du kan leie? Mamma tilbyr utleie av mammaklær gjennom klesabonnement. Betal en fast sum hver måned for å leie klær i hele svangerskapet ditt. Gå opp en størrelse større, prøv en ny stil uten å kjøpe nye klær. Vår butikk er din walk-in garderobe. Velg Mamma, velg gjenbruk!

Livets krone: din historie blir bok (3. plass)

Gjennom intervju og samtaler skriver Monika Rudi boka om din historie. Hun skriver for deg som kun ønsker en bok for privat bruk til de nærmeste og venner, og også for deg som ønsker prøve den ut for et forlag for ytterligere salg. Mange har sterke historier som mange der ute vil like og kunne trenge lese.

Vi gratulerer vinnerne og de andre deltagerne, og ønsker alle lykke til videre som gründere!

Kopirett © 2023 | Gründerboost