Besøk oss på Innsikt 2023

Gründerboost og Drammen Works har stand på Innsikt og vi har invitert med oss noen spennende gründere. Besøk oss på standen til en hyggelig prat og mer innsikt i hvem vi er, og hva vi tilbyr. Vi har stand ved Speakers Corner og her vil det også være aktiviteter gjennom dagen.

Innsikt 2023 er bedrifts utstillinger, hvor bedrifter flytter sin virksomhet til Innsiktsteltet.
Teltet fyller Øvre Bragernes torg og dagen for utstilling er onsdag 7. juni.
Les mer om Innsikt her.

Velkommen!

Gründerne vi har med oss på innsikt er:

 

VBS – Viken Blockchain Solutions AS

Viken Blockchain Solutions (VBS) er en ledende leverandør av blockchain-teknologi og smart kontraktsutvikling. Vi fokuserer på å transformere helsesektoren ved å tilby innovative løsninger som «Pasientankomst» for helseklinikker og en ambisiøs WEB3-Pasientplattform. Vårt dedikerte team av eksperter kombinerer ekspertise innen blockchain, web3 og brukervennlige tilnærminger. Med vår erfarne blockchain-ingeniør og gründer, Ivo Garofalo, i spissen, er vi forpliktet til å levere revolusjonerende teknologiske løsninger for helsefeltet.

Ivo Garofalo, Daglig leder og Blockchain Engineer i VBS – Viken Blockchain Solutions AS

 

Rekordløpet AS / Drammen halvmaraton

Race director for Drammen10k og Drammen halvmaraton. Jobber til daglig med å få «Valencia eller Berlin til Drammen» – ønsker å løfte Drammens-løpene til å bli internasjonale storløp som hele landet og spesielt Drammensere er stolte av. Ingen andre idretter kan vanlige dødelige stå skulder til skulder på startstreken med verdensstjerner. Er motstander av LAVTERKSEL begrepet. Har innført NULL-TERSKEL som nytt begrep.

André Hjorteseth, Race director for Drammen10k og Drammen halvmaraton

 

Cecilie Schilling, sanger, buktaler og dukkespiller.

Synger alt fra opera til viser og jazz. Dukketeater for voksne og barn. Skreddersyr underholdning og sangtekster til alle anledninger

 

 

 

A Joyful Child AS. Produkt vår heter Kartamå

Kartamå er en serie av pedagogiske spill og plakater for å utvikle ordforråd og lære tegn.

Dahliani brenner for barndom og utdanning. Hodet hennes er fylt med inspirerende ideer, Kartamå er en av dem. Mor til 5 barn og bestemor til 11 (for nå…), hun er utdannet montessori pedagog (0 til 6 år) og driver A Joyful Child.

Olivia har mange interesser, men alle har kreativitet til felles. Hun jobber som fotograf og filmskaper og ble veldig interessert i «tegn til tale» som et verktøy for å utvikle talespråk med sønnen (som har downs syndrom) og engasjerte seg i Kartamå som grafisk designer.

 

 AJ Media:

AJ Media er et markedsføringsbyrå med fokus på annonsering og innhold. Jobber med bedrifter på tvers av alle bransjer og skaper garantert økt omsetningsvekst gjennom strategisk og kreativ markedsføring.

Alexander Johannessen, Daglig Leder AJ Media

 

Vi sees på innsikt – Bragernes Torg onsdag 7. juni, kl. 09:30 – 16:00

Kopirett © 2024 | Gründerboost