Gründere på Innsikt 2024

Vi tar med oss 5 spennende oppstartsbedrifter på Innsikt 2024

Vi i Gründerboost og Drammen Works står sammen på messen sammen på Innsikt 2024.
Møt oss onsdag 5. juni, når vi viser frem noen av oppstartsbedriftene i drammensregionen. Innsikt er en arena som er perfekt til å løfte frem gründerbedriftene. Drammen Works og Gründerboost jobber hver dag for at gründere skal lykkes!

Kom innom vår stand, hils på de 5 spennende gründerbedriftene, og oss i Gründerboost og Drammen Works.

Les mer om Innsikt 2024 her

Møt våre gründere

VALT VANI AS

Valt vani AS er et lite firma startet av en botanisk økolog og en farmasøyt: Vi produserer egenutviklede hudpleieprodukter med naturlige råvarer, og har fokus på bærekraft og kvalitet i alle ledd. Navnet er sammensatt av to nordiske ord valt – fast/alltid og vani – vane: Kanskje våre produkter blir din faste vane?

Hjemmeside: VALT VANI AS

 

INSPO INTERIØR AS

INSPO Interiør tilbyr interiørdesign og prosjektledelse for bedrifter, bolig- og eiendomsutviklere, hotell, restaurant, samt private hjem. INSPO Interiør er deres partner gjennom hele prosessen, fra konseptutvikling til ferdigstillelse. Ved å kombinere ekspertise innen interiørdesign og prosjektledelse, leverer INSPO Interiør både kreative ideer og smidig gjennomføring. Med lang erfaring, genuin interiørinteresse og stort engasjement, vil INSPO Interiør bistå i deres interiørprosjekter.

Nettside: https://www.inspointerior.no

YLVA BEKKENBELTE,  Fjellstjerne AS 

YLVA er et nytt, norskutviklet bekkenbelte som er lagd spesielt for kvinner som lever med bekkensmerter. Vårt hovedfokus er fleksibilitet og komfort, med et mål om å være en støtte for kvinner i deres reise mot å ta hverdagen tilbake- uten å måtte bekymre seg for smerte eller begrensninger. Med YLVA vil man merke en betydelig forbedring i bevegelsesfrihet og livskvalitet.

Nettside: www.ylva-bekkenbelte.no

 

TOGCHARTER.NO

Togcharter.no tilbyr spennende konsepter på tog for næringslivet. Vi tilbyr alt fra ren togtransport med underholdning og servering på toget til event og firmaturer der vi kombinerer en eventuell konferanse med hotell, tog og i noen tilfeller buss. Vi er tre heltidsansatte og mange frilansere som skreddersyr arrangementer ut fra kundens ønsker. Vi driver også togreiser.no som lager gruppeturer med tog til hele Europa.
Nettsider: www.togcharter.no og www.togreiser.no

 

MOVE-IT AS

Move-It – er bevegelige veggelementer som gir rom for nye løsninger.

Selskapet designer og utvikle et unikt veggsystem både for private hjem og næringsbygg. Veggene gjør at man enkelt kan sette opp et rom når man trenger det. Konseptet skal bidra til at vi kan bygge, bo og jobbe på mindre areal.

Nettside: www.moveitwalls.no

 

Hvem er vi:

Gründerboost

Gründerboost er en gratis tjeneste til deg som har et ønske om, eller er i startfasen med å etablere egen bedrift. Hos oss får du en-til-en veiledning, kunnskapstilførsel og nettverk.

Tilbudet er til deg som bor eller ønsker å starte virksomhet i kommunene Drammen, Lier og Øvre Eiker.  Næringsforeningen i Drammensregionen drifter Gründerboost på vegne av disse kommunene.

 

Drammen Works

Er du en gründer eller driver en startup i vekst? Med medlemskap i Drammen Works kan du skaffe deg et verdifullt nettverk, og jobbe i kontorfasiliteter med andre ambisiøse mennesker. Medlemskap passer både for bedrifter som er nystartet og startups med ambisjoner om vekst.

Kopirett © 2024 | Gründerboost