Nytt pilotprosjekt: Oppstartskurs for innvandrere

Vi er stolte av å kunne lansere et nytt oppstartskurs skreddersydd for innvandrere som ønsker å starte eller som nylig har startet firma.

Pilot

Dette er et pilotprosjekt som er startet etter å ha fått midler gjennom  «Forprosjekt Næringsrettet kompetanse for innvandrere i Drammensregionen». Det er et samarbeid mellom kommunene i Drammensregionen (Øvre Eiker, Lier og Drammen), Næringsforeningen (ved Gründerboost) og med Internasjonale Drammen NAV, Drammen Flyktningtjeneste (Ny Start) og Jasmin kvinnenettverk. Prosjektet finansieres i samarbeid med Viken fylkeskommune..

Kurs i 2023

Det blir kurs med tre samlinger og med 8 til 10 deltakere. Kurset gjennomføres på norsk, det vil være hjemmeoppgaver mellom samlingene og man må delta på alle dagene. Kursholder er Morten Berger som har en logisk tilnærming til tematikken og som gir god innføring i emnene. Morten er utdannet ingeniør og bedriftsøkonom, men holder nå kurs og foredrag for gründere og etablerere. Det blir gjennomført en kartleggingssamtale i forkant og alle vil få en til en samtale med kursleder og veiledningsteamet.

Les mer om kursinnholdet og temaene her (link til arrangementet) 

 

Kopirett © 2024 | Gründerboost