Vinneren av årets idékonkurranse – Startupp 2020

Martin Ingesen (26) fra Modum kan smykke seg med tittelen “Årets Startupp vinner”. Ingesen, som nylig startet et IT-sikkerhetsselskap med kontoradresse i Vikersund, gikk altså av med seieren under kveldens finalen i Hallingdal.

 

– Jeg vant med ideen «Nettsjekk», som er en tjeneste hvor bedrifter skal kunne registrere seg og sine tjenester. Så skal vi sjekke sikkerheten kontinuerlig for disse nettsidene – for å unngå sikkerhetshull og sårbarheter, sier Ingesen.

 

 

Finalister 

I tillegg til Ingesen, deltok fire andre finalister med sin idé.

  • Melinda Odden presenterte – Minreferanse.no, en digitale plattform som gir utleiere verifiserte referanser rett i lomma. Det skal være er trygt, unikt og har enormt potensiale for utvikling og vekst!
  • Geir Egholm presenterte De ønsker at alle skal høre hva alle sier i forsamlinger. SVOIS løser dette på en rask, enkel og bærekraftig måte, og da øke involvering fra salen i forelesninger, kurs og konferanser på en effektiv måte.
  • Ingunn Stræte driver med Gammalnorsk Spælsau og presenterte sin ide om å utvikle garn på individnivå frå ull av Gammalnorsk Spælsau.
  • Siw Iren Nyborg har selv hatt en tøff oppvekst og har bestemt seg for å bidra til at andre skal få bedre hjelp. Derfor har hun etablert Styrkefabrikken og pitchet denne ideen for juryen.

 

Årets Jury

Stig Berg, SpareBank 1 Sørøst-Norge

Else Karin Berg, Skue Sparebank

Trond Christian Mathiesen, DNB

Ulrikke Ytteborgs,Hafslund Eco

Stian Bogar, Næringshagen

 

Pål Rødby, konferansier

Pål Rødby, konferansier

 

 

Kort om StartUPP 2020

 

●      Nettside: www.startupp.no

●      Idékonkurranse hvor en lærer å Pitche

●      Flere regioner gjennomfører StartUpp lokalt før en felles finale i Hallingdal.

●      Åpen for alle som har en ide både innen reiseliv, produksjon, eiendom, tjenester eller nye produkter.

●      Det er et samarbeidsprosjekt lokalt med flere aktører – Etablererkontoret i Buskerud, Næringshagene, lokalt næringsliv, Viken Fylkeskommune, DNB, Skue Sparebank og SpareBank 1 Sørøst-Norge.

●      Hovedpremien er en 30.000 kr og en kompetanse tur sammen med oppstartslosene til DNB..

 

 

 

Kopirett © 2024 | Gründerboost