Gründere imponerer!

Gründere imponerer!

Vi i Gründerboost og Drammen Works sto sammen med 5 gründerne på Innsikt 2024 under næringlivsmessen den 5. juni på Bragernes torg.

Vi ønsket å løfte frem noen av oppstarts-bedriftene til næringslivet og folk i Drammen.

Det ble en stor suksess! Gründerne våre fikk besøk på stand, var engasjerte og inviterte bedrifter til sine stander, for å vise frem produkter og modeller.
Gründerne imponerte og Move It ble nevnt under kåringen av Årets Stand som Årets Modellbygger


Vi ønsker å presentere årets gründere igjen her:

 

VALT VANI AS
Gry Festervold og Anne Line Bjerknes står bak Valt vani AS. Et lite firma startet av en botanisk økolog og en farmasøyt, de produserer egenutviklede hudpleieprodukter med naturlige råvarer, og har fokus på bærekraft og kvalitet i alle ledd. Navnet er sammensatt av to nordiske ord valt – fast/alltid og vani – vane: Kanskje produktene til Valt vani blir din faste vane?

Vi intervjuet Gry og Anne Line tidligere i år,  du kan lese hele intervjuet her 

Hjemmeside: VALT VANI AS

 

 

INSPO INTERIØR AS

Bak gründerbedriften INSPO Interiør finner du Ingunn Øen Holten. I INSPO Interiør tilbyr hun interiørdesign og prosjektledelse for bedrifter, bolig- og eiendomsutviklere, hotell, restaurant, samt private hjem. INSPO Interiør er partner gjennom hele prosessen, fra konseptutvikling til ferdigstillelse. Ved å kombinere ekspertise innen interiørdesign og prosjektledelse, leverer INSPO Interiør både kreative ideer og smidig gjennomføring. Med lang erfaring, genuin interiørinteresse og stort engasjement, vil INSPO Interiør bistå i deres interiørprosjekter.

Nettside: https://www.inspointerior.no

 

YLVA BEKKENBELTE,  Fjellstjerne AS
YLVA er et nytt, norskutviklet bekkenbelte som er lagd spesielt for kvinner som lever med bekkensmerter. Renate Tonstad Flaten som er oppfinner av Ylva bekkenbelte, et belte til gravide for å forhindre bekkenløsning. Hovedfokuset er fleksibilitet og komfort, med et mål om å være en støtte for kvinner i deres reise mot å ta hverdagen tilbake- uten å måtte bekymre seg for smerte eller begrensninger. Med YLVA vil man merke en betydelig forbedring i bevegelsesfrihet og livskvalitet.

Nettside: www.ylva-bekkenbelte.no

 

TOGCHARTER.NO

Møt togentusiatsen Erik Baadstø, gjennom Togcharter.no tilbyr de spennende konsepter på tog for næringslivet. Alt fra ren togtransport med underholdning og servering på toget, til event og firmaturer der du kan kombinere en eventuell konferanse med hotell, tog og i noen tilfeller buss. De er tre heltidsansatte og mange frilansere som skreddersyr arrangementer ut fra kundens ønsker. Erik er driftig og driver også togreiser.no som lager gruppeturer med tog til hele Europa.
Nettsider: www.togcharter.no og www.togreiser.no

 

 

MOVE-IT AS

Marie Therese Haukeland, Move It AS har laget flyttbare vegger i et unikt vegg-system du kan tilpasse ditt behov. Move-It – er bevegelige veggelementer som gir rom for nye løsninger. Selskapet designer og utvikle et unikt veggsystem både for private hjem og næringsbygg. Veggene gjør at man enkelt kan sette opp et rom når man trenger det. Konseptet skal bidra til at vi kan bygge, bo og jobbe på mindre areal.Nettside: www.moveitwalls.no

 

Processed with VSCO with e2 preset

Anastasiia Kornienko – Søstrenes hus

Anastasiia Kornienko startet sitt eget firma og er åpen for oppdrag fra bedrifter som ønsker bistand til å lage innhold, en strategi for markedsføring, kampanjer etc. Nå er hun ansvarlig for sosiale medier for Dario’s og restaurant That’s Amore. «Jeg er glad for at jeg kan gjøre sosiale medier for oppdragsgiverne mine bedre og se hvordan de vokser» sier Anastasiia.Anastasiia. Hun tok bilder og filmet under Innsikt 2024 for oss. Se filmen hun laget her;
    

Se filmen her: Gründerboost – YouTube
     
Vi intervjuet Anastasiia i april, du kan lese hele intervjuet her 

 

Hvem er vi:

Gründerboost

Gründerboost er en gratis tjeneste til deg som har et ønske om, eller er i startfasen med å etablere egen bedrift. Hos oss får du en-til-en veiledning, kunnskapstilførsel og nettverk.

Tilbudet er til deg som bor eller ønsker å starte virksomhet i kommunene Drammen, Lier og Øvre Eiker.  Næringsforeningen i Drammensregionen drifter Gründerboost på vegne av disse kommunene.

 

Drammen Works

Er du en gründer eller driver en startup i vekst? Med medlemskap i Drammen Works kan du skaffe deg et verdifullt nettverk, og jobbe i kontorfasiliteter med andre ambisiøse mennesker. Medlemskap passer både for bedrifter som er nystartet og startups med ambisjoner om vekst.

Kopirett © 2024 | Gründerboost